Серията от размяна на въпроси и обвинения между ГЕРБ и

...
 Серията от размяна на въпроси и обвинения между ГЕРБ и
Коментари Харесай

БСП: Втори братовчед на Борисов ли е шефът на разузнаването?

 Серията от замяна на въпроси и обвинявания сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия продължава. Бомбите с роднински барут не престават да гърмят в Народното събрание. На питането на Тома Биков от ГЕРБ за предишното на депутата Георги Стоилов и за съдружничество с дамата на брат му Илия, разследван за рекет, Таско Ерменков отвърна също с въпроси. Този път обвиняването за роднински връзки се качи на най-високия етаж, а точно – на премиерския.
„ Защо никой не задава въпроса и докога ще си мълчим, че Бойко Борисов е бил съучастник с Пашата, че са работили дружно с Маргините в една компания? “, изригна Ерменков. „ И желая още един въпрос да задам напълно почтено – дали инцидентно шефът на Държавната организация за разузнаване /ДАР/ не е втори братовчед на Бойко Борисов? “, обърна се към ГЕРБ соцдепутатът. „ Попитайте го дали е правилно. Аз не споделям правилно ли е, или не е правилно – аз запитвам – дали на Бойко Борисов не му е втори братовчед шефът на ДАР? Нека да отговори, може пък да не е правилно това “, продължи Таско Ерменков.

Ерменков прикани медиите да влязат в ситуацията на Стоилов, на който не му било прелестно да му приказват непрекъснато за брат му, пък и бил по-свит като човек. „ Всеки човек си има своите характерологични особености.Разберете, че на индивида не му е прелестно да приказват за брат му, бъдете по-хуманно настроени. Може би и 93 година нещо някъде е било в цялата тази работа, приказваме за нещата в днешната обстановка “, разяснява той във връзка въпросите на ГЕРБ за предишното на Георги Стоилов.

Самият Стоилов пък бе ескортиран от двама депутати от Българска социалистическа партия от стаята на групата до пленарната зала, само че все пак медиите го обсадиха с въпроси. Той не отвърна дали е бил съучастник на снаха си преди няколко години, нито на останалите въпроси. „ Има обвинявания против брат ми, не против мен. В подобен водевил няма да вземам участие “, отсече русенският социалист.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР